Missä ihmeessä on Madonna? 43.000 katsojaa ihmettelee Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on tänään Helsingissä, jossa hänen oli määrä aloittaa keikkansa jo tunti sitten. Konserttijärjestäjän antamien ennakkotietojen mukaan poptähden esiintymisen olisi pitänyt alkaa kello 21.00 ja päättyä kello 23.00. Kymmeneltä yleisö kuitenkin odotti yhä keikan alkamista.

Staran saamien tietojen mukaan poptähti suoritti soundcheckinsä normaalisti alkuillasta, mutta yleisön saavuttua Helsingin Olympiastadionille ei Madonnaa ole lavalla nähty, vaikka kello on jo kymmenen.

Kuva: Tomi Leppälä

Madonnan keikkaa lämmitellyt DJ Martin Solveig lopetti oman settinsä aikataulun mukaan hieman ennen iltayhdeksää. Siitä saakka stadionilla on soinut taustamusiikki. Täysi stadionillinen katsojia pohtiikin parhaillaan kuumeisesti nouseeko Madonna lainkaan lavalle ja jos nousee, niin jääkö keikka tynkäkeikaksi melulupien umpeutuessa.

Stara seuraa tilannetta paikan päällä.

Päivitys 22.07: Madonnan keikan alkunauha soimaan. Keikka on siis pian alkamassa reilusti yli tunti suunnitellusta myöhässä.

Päivitys 22.15: Madonna saapui esiintymislavalle katosta laskeutuen.