Rinnat paljaana kaahannut nainen pakeni poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan suomalaisillakin valkokankailla nähdään Kristen Stewartin tähdittämä elokuva Matkalla, jossa elokuvan päähenkilöt ajelevat ympäri Yhdysvaltoja välillä myös alastomana. Nyt eräs amerikkalaisnainen on toiminut hieman samalla tavalla ja jäänyt poliisin haaviin.

35-vuotias Mandy Ramsey kiinnitti poliisin huomion ajettuaan ylinopeutta Ford-autollaan. Hän ei kuitenkaan noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä, vaan kaahasi pakoon. Poliisi sai naisen kuitenkin kiinni, kun hän kaahasi päin puuta. Samalla selvisi miksi nainen oli paennut poliisia.

Ramsey ajeli nimittäin autoaan rinnat paljaana. Nainen oli riisunut yläosansa paljaaksi, jotta voisi yllättää poikaystävänsä. Yllätys taisi kuitenkin olla melkoinen, kun nainen pidätettiin ja on nyt saamassa useita syytteitä oikeudessa. Parhaillaan nainen odottaa oikeudenkäyntiä vapaana 5.000 dollarin takuita vastaan.