Jennifer Anistonin eroväitteet täyttä roskaa – Frendit-tähti on menossa naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Aiemmin kaunottaren rakkauselämää on pidetty epäonnisena, varsinkin kun monet hänen suhteistaan ovat ajautuneet karille. Viime aikoina tähti on kuitenkin erittäin onnellinen uuden poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Nyt Aniston on kertonut ilouutisen, sillä hän ja Justin Theroux ovat kihlahtuneet ja siten astelemassa lähitulevaisuudessa alttarille.

Kihlautuminen tapahtui perjantaina Justinin syntympäpäivänä. Silloin mies kosi Jenniferiä, joka vastasi kosintaan myöntävästi. People-lehdelle antamassaan lausunnossa pariskunnan tiedottaja vahvisti tiedot kihlautumisesta. Vain muutamaa päivää aiemmin amerikkalaislehdet väittivät pariskunnan eronneen.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.