Katy Perry peppu paljastui! Vesiliukumäki tempaisi bikinit alas – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

Ilmeisesti pieni tauko muusikon elämästä kannattaakin, sillä äskettäin Katy Perry kertoi olevansa kiertueella niin kiireinen, että ei aina ehdi edes vessaan asioilleen. Nyt hän on kuitenkin päässyt ”päästelemään höyryjä” lomalla, jossa hänet nähtiin myös vauhdikkaissa vesileikeissä. Vauhdin hurmalla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä vesiliukumäki tempaisi poptähden bikinien alaosan alas ja paljasti takapuolen. Katso kuvat tästä.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.