Lemmikkikoira varasti kaalin pöydältä – tältä operaatio näyttää videolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jotkut koirat eivät pysty vastustamaan kiusausta, jos omistaja jättää esimerkiksi herkkupalan ruokapöydälle ja poistuu paikalta. Lemmikinomistajat saavatkin usein herkkuja himoitsevan karvaturrinsa kiinni itse teossa.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa eräs hulvaton koiravideo. YouTube-palvelussa julkaistulla ja hieman lavastetun oloisella videolla nähdään, kuinka salakavala koira varastaa keittiön pöydältä kokonaisen kaalin.

Omistaja on jättänyt kameran kuvausasentoon ja asettanut sen keittiön pöydän lähelle. Koira yrittää muun muuassa kurkottaa päätään kaalia kohti useita kertoja. Välillä nälkäinen hauva saa puraistua vihanneksesta siivun, jota se maiskuttelee tyytyväisenä. Lopulta karvaturri saa pudotettua kaalin pöydältä ja lopputulos on varsin suloinen.