Nicole Richie ei ujostele – aikoo ”oikeisiin” töihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Nicole kutsunut Hiltonia edes häihinsä.

Nyt 30-vuotias realitytähti on kertonut uusimmasta kiinnostuksen kohteestaan. Neitokainen nimittäin rakastaa hiusten laittamista niin paljon, että on kehittänyt taitojaan sen suhteen. Muotisuunnittelijanakin kunnostautunut kaunotar ei ole turhan ujo taitojensa suhteen, vaan väittää haudanvakavasti olevansa hiusalan guru.

– Olen planeetan paras hiusstylisti. Olen vakavissani. Hiuksissani on paljon työtä ja olen oppinut tekemään sen erinomaisesti. Haluaisin itse asiassa mennä hiussalonkiin töihin hoitamaan ihmisten hiuksia, kertoo Nicole Richie Breaking News -sivustolle.

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.