Rosie Huntington-Whiteley itse suunnittelemissaan alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyään suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä esimerkiksi Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Vaaterintamalla brittikaunotar ei kuitenkaan ole tyytynyt toimimaan pelkästään mallina. Marks & Spencer -kauppaketjun julkaisemalla videolla Rosie Huntington-Whiteley nähdään poseeraamassa hänen itse suunnittelemissaan vintage-henkisissä seksikkäissä silkki- ja pitsialusvaatteissa. Videolla kuullaan myös näyttelijän omia mietteitä hänen vaatemallistostaan ja alusvaatemallina työskentelemisestä.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.