Spice Girls teki sen – seksikäs show olympialaisten päättäjäisissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin 90-luvulla lukeutunut Spice Girls -tyttöbändi on juuri tehnyt näyttävän paluun vähintään satojenmiljoonien televisiokatsojien edessä. Viisikko saapui areenalle perinteisillä lontoolaisilla takseilla.

Spice Girls esiintyy parhaillaan ennakko-odotusten mukaisesti Lontoon kesäolympialaisten päättäjäisjuhlassa, missä nähtiin ennen sitä muun muassa Pet Shop Boys ja One Direction. Yhtyeen keikka oli määrä pitää salassa, mutta yhtyeen jäsenet antoivat siitä itsekin vinkkejä jo etukäteen. Yhtyeen kappaleet olivat Spice Up Your Life ja Wannabe. Viisikko yllätti yleisön hoikilla olemuksillaaan ja seksikkäillä esiintymisasuillaan.

Spaissarit pettyivät taannoin syvästi, kun heille ei tullut kutsua esiintymään kuningatar Elisabetin 60-vuotisen valtakauden kunniaksi järjestettyyn timanttijuhlaan. Nyt pettymys lienee jo takana, sillä olympialaiset ovat moninkertaisesti merkittävämpi keikka ainakin katsojamäärällä mitattuna.