Shokkipäätös: Supersuosittu nuortensarja lopetetaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja kertoo tähteyteen pyrkivistä teineistä, jotka opiskelevat Hollywood Arts -lukiossa. Hittisarjan naispuoliset tähdet, kuten Victoria Justice ja Ariana Grande, ovat nousseet sarjan menestyksen myötä miljoonien nuorten tyttöjen roolimalleiksi.

Nyt musikaalityyppisen komediasarjan fanit ovat järkyttyneet, sillä Nickelodeon-televisiokanava on päättänyt lopettaa Victorious-sarjan tuottamisen. Nuortensarjaa on tehty kolmen tuotantokauden verran. Julkisen tiedotteen mukaan kanava on lopettamispäätöksestä huolimatta todella ylpeä sarjasta ja sen lahjakkaasta tähtikaartista.

– Emme aio kuvata neljättä tuotantokautta. Olemme todella ylpeitä Victorious-sarjasta ja sen lahjakkaista näyttelijöistä. Yleisömme tulee näkemään heitä vielä jatkossakin Nickelodeonilla, tiedotteessa kerrotaan Celebuzz-sivuston mukaan.

Sarjan luoja Dan Schneider julkaisi pian tiedotteen jälkeen oman kommenttinsa asiasta. Tuottaja-ohjaajan mukaan päätös ei ollut hänen. Hän kertoi, että kyseisen lastenkanavan sarjoja kuvataan pääosin vain 60 jakson verran. Schneiderin mielestä olisi ollut mukavaa jatkaa sarjan tekoa, mutta päätös ei tullut hänelle yllätyksenä.

Victorious-hittisarjan yksi päätähdistä on 19-vuotias Victoria Justice, joka tekee parhaillaan hurjaa nousua teinijulkkisten kärkeen. Hän voitti taannoin Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Sarjasta tutut Ariana Grande ja Jennette McCurdy tullaan näkemään pian jatkosarjassa Sam & Cat.