Alexa Chungin mekko paljasti liikaa pyörälenkillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen televisiotähti ja mallikaunotar Alexa Chung on muun muuassa vetänyt MTV-kanavalla omaa ohjelmaansa. Hänen rakkauselämäänsä on seurattu etenkin hänen kotimaansa viihdelehdissä. Taannoin hänen huhuttiin seurustelevan The Hurts -yhtyeen keulahahmon Theo Hutchcraftin kanssa.

Nyt 28-vuotias Alexa Chung kuvattiin pyöräilemässä Manhanttanilla hyvin lyhyessä shortsipuvussa. Tummahiuksinen kaunotar joutui vaatemokan uhriksi, kun hän lukitsi pyöräänsä kadunvarrella. Hänen valkoiset alushousunsa nimittäin paistoivat lyhyen shortsiasun alta ja paparazzit saivat ikuistettua tilanteesta valokuvia.

Alexa Chung erosi viime kesänä pitkäaikaisesta poikaystävästään Alex Turnerista. Arctic Monkeys -yhtyeen keulahahmona tunnetun Turnerin ja julkkistähti Chungin suhde ei kestänyt muun muuassa työkiireiden ja ajanpuutteen takia. Brittineitokaisen työt ovat keskittyneet New Yorkiin, kun taas rokkari kiertää maailmaa yhtyeensä kanssa.