Ashley Greene käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Viihdemaailma on ollut viime aikoina huolissaan Greenen kuihtuvien muotojen takia. Nyt 25-vuotias anorektisenakin pidetty neitokainen on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään rannalla Malibussa. Ashley ja vielä tuntematon miesystävä nähtiin esimerkiksi melomassa surffilaudalla.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 25-vuotiasta aikuista naista.