Tiskijukka järkyttyi näkemästään: ”Steven Tyler on kuollut?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarisen Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler on nähty kahden viime tuotantokauden aikana American Idol -laulukilpailun tuomaristossa. Menestynyt rokkari ilmoitti viime kuussa eroavansa työpestistään, koska hän haluaa lähteä bändinsä kanssa kiertueelle.

Nyt Steven Tyler on päätynyt otsikoihin hieman erilaisissa merkeissä. Rokkarin entinen kumppani, DJ Carol Miller, nimittäin kertoi kauhistuttavan tarinan heidän menneisyydestään. Naisen mukaan hän järkyttyi vuonna 1977, kun hän ei saanut unilääkkeitä syönyttä Tyleriä hereille.

Huumekoukussa vuosien ajan ryvettynyt rokkari oli popsinut eräänä iltana unilääkkeitä hotellihuoneessaan. Radiojuontajana työskentelevä Carol Miller kertoi menneensä paniikkiin, kun Steven Tyler ei herännyt seuraavana aamuna ravisteluista huolimatta.

– Hän vain makasi sängyllä, eikä näyttänyt elonmerkkejä. Silloin ajattelin, että Steven Tyler on kuollut, DJ Carol Miller kertoi Up All Night: My Life and Times in Rock Radio -romaanissaan.

Naisen mukaan hän sai kuitenkin rokkarin hereille aamupalan avulla. Carol Miller tilasi hotellihuoneeseen kananmunia ja kuumaa kahvia ja asetti juomakupin laulajan nenän alle. Steven Tylerin ystävän kertoma neuvo onnistui, sillä kahvin tuoksu herätti rokkarin syvästä unestaan.

Steven Tyler julkaisi viime vuonna Does the Noise in My Head Bother You? -omaelämäkerran. Kirjassaan hän paljasti hurjia asioita Sex, Drugs & Rock’n’Roll -elämäntyylistään. Rokkarin mukaan hänen assistenttinsa muun muuassa piti aina huolen siitä, että Tylerilla oli tyttöjä suihkussa, kun mies meni hotellihuoneeseensa. Lisäksi hän paljasti vetäneensä salaa kokaiinia lukuisten keikkojen aikana.