Cheek avoimena: ”Kun toiset tykkää niin toiset vihaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi Suomen suosituimpiin lukeutuvan räppärin viikonloppuna Turussa festivaalitunnelmissa. Tapahtuman backstagella Cheek kertoi kuulumisistaan ja valotti hieman taannoisen lausuntonsa taustoja.

Cheek on nimittäin aikoinaan maininnut, että hän toivoo faneiltaan voimakkaita mielipiteitä biiseistään, ja jopa että hänen riimejään vihattaisiin. Mihin mies tällä pyrkii?

– No, mä heitin sen yhdessä haastiksessa, kun mietin, et kaikki ne biisit mitä on eniten vihattu on mun kovimpia hittejä. Pointti on se, että biisien pitää herättää aina joku reaktio, ja usein se menee niin et kun toiset tykkää niin toiset vihaa, Cheek kertoi Staralle.

Kuva: Stara

Räppärien elämään liitetään yleensä ylellinen elämäntyyli, jossa ajetaan hienoilla autoilla, juodaan aamusta alkaen shampanjaa ja ympärillä pyörii upeita naisia bikineissä. Pitääkö tämä mielikuva paikkansa Cheekin kohdalla?

– No niin… Eihän noita voi yleistää tolleen noin. Oli räppäri, rokkari, juristi tai joku muu, niin ihmiset on ihmisii ja jokainen vetää eri lailla. Ei musta tollasta stereotypiaa voi heittää.

Kim Rusi

Aurafest