Harrison Ford vanhenee silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Harrison Ford avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Indiana Jones -elokuvien tähti ja Ally McBeal -televisiosarjan tähti ovat seurustelleet Hollywoodin mittapuussa pitkään ja heillä on yhteinen adoptoitu lapsi.

Molemmat tähdet ovat pitäneet viime vuosina matalaa profiilia julkisuudessa, mutta viime kuussa Harrison Ford ja hänen vaimonsa Calista Flockhart kuvattiin lentokentällä. Fordia ei ollut tunnistaa, sillä hän oli ajanut hiuksensa ja ikäkin oli tehnyt tehtävänsä. Nyt Harrison Ford kuvattiin Philadelphiassa.

Taannoin Harrison Ford kertoi, ettei ymmärtänyt Cowboys & Aliens -elokuvansa käsikirjoituksen ideaa. Ford kertoi olleen ymmällään alettuaan lukemaan käsikirjoitusta, mutta kiinnostuneen siitä vasta myöhemmässä lukuvaiheessa. Vuonna 2006 Forbes-talouslehden tutkimuksen mukaan Harrison Ford oli maailman rikkain näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Indiana Jones -elokuvien päätähtenä.