Vuoden 2012 suurin kesähitti on myynyt kultaa – edelleen listaykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

30. toukokuuta julkaistu JVG-parivaljakin kakkosalbumi jvg.fi on nousi jo julkaisuviikollaan virallisen albumilistan ykköseksi. Levyltä julkaistiin jo alkukesästä hittisingle Kran Turismo feat. Raappana, joka muodostui sittemmin kesän 2012 suurimmaksi kesähitiksi.

Kran Turismo nousi singlelistan ykköseksi ja se oli Spotifyn kuunnelluin kappale. Nyt menestys on näkynyt myyntilistoilla myös muuten, sillä single on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 5.000 kappaleen myynnin rajan. Kappale on ollut 12 viikkoa lataus- ja singlelistoilla ja tällä hetkellä kappale jatkaa edelleen molemmilla listoilla ykkösenä.

JVG on aiemmin saanut kultalevyn debyyttialbumistaan Mustaa kultaa sekä platinalevyn Häissä singlestään. Kran Turismosta juuri valmistunut JVG:n keikkakesää ynnäävä video on nähtävissä Youtubessa.

Debyyttialbuminsa Mustaa kultaa julkaisusta saakka hurjasta suosiosta nauttinut rap-kaksikko Jare ja VilleGalle kiertävät kesällä festareita ja levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Tavastialla 30. kesäkuuta jossa alkuillasta on alaikäisille suunnattu ikärajaton keikka ja loppuillasta klubikeikka täysi-ikäisille. Ensi viikonloppuna JVG esiintyy Tampereella Blockfesteillä.