Katy Perry pokasi supertähden – intohimoisia hetkiä allasbileissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt muusikko John Mayer tunnetaan viihdepiireissä naistenkaatajana, sillä 34-vuotias laulajatähti on deittaillut lukuisten julkkiskaunottarien kanssa. Hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet muun muuassa Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson ja Minka Kelly.

Nyt sinkkuna kuluneen vuoden aikana viihtyneen kitarahurmurin uutisoidaan olevan naisjahdissa. John Mayer on nimittäin huhujen mukaan iskenyt silmänsä supertähti Katy Perryyn. Heidät on bongattu intiimeissä puuhissa muun muuassa Hollywoodissa järjestetyissä allasbileissä.

Silminnäkijöiden mukaan John Mayer ja Katy Perry viihtyivät lähekkäin uima-altaassa. Mies oli muun muuassa tuijottanut popkaunottaren bikinivartaloa ihailevasti ja kurkistanut jopa tämän yläosan alle. Lisäksi huhuttu pariskunta suuteli intohimoisesti toisiaan ranskalaiseen tyyliin.

– He suutelivat toisiaan intohimoisesti uima-altaassa. Ihan kuin he olisivat olleet häämatkalla. John ja Katy eivät saaneet näppejään irti toisistaan, silminnäkijä kertoi Radar Online -sivustolle.

Poptähti Katy Perry on ollut viime kuukausien ajan paparazzien piirittämä. Naisen rakkauselämää on seurattu tiiviisti, sillä hän erosi taannoin aviomiehestään Russell Brandista. Sittemmin hän deittaili lyhyen aikaa miesmalli Robert Ackroydin kanssa. Perryn huhuttiin aiemmin tässä kuussa haaveilevan urasta näyttelijänä.