Linnunp**ka näyttää Michael Jacksonilta – koko tuulilasi nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suurimpiin tähtiin aikoinaan lukeutunut Michael Jackson on maannut jo vuosia haudan levossa, mutta otsikoissa hän on yhä edelleen viikoittain. Nyt kuitenkin hieman totuttua hämmentävämmissä merkeissä, sillä amerikkalaismies kauppaa Jacksonin näköistä linnunjätöstä.

Kuva: Splash

29-vuotias chicagolainen Brandon Tudor oli ajamassa henkilöautollaan moottoritiellä, kun tuulilasiin mätkähti yllättäen yläpuolella lentäneen linnun uloste. Tudor huomasi pian, että jätös näyttää hänen mielestään selvästi Michael Jacksonilta ja näki dollarin kuvat silmissään. Nyt mies on pannut koko tuulilasin myyntiin eBay-nettihuutokauppaan nimikkeellä ”Michael Jacksonin linnunpaska tuulilasissa”. Lähtöhinta likaiselle tuulilasille on 500 dollaria.

Kuva: Splash