Miley Cyrusin uusi tyyli raivostutti fanit: ”Kampaajasi on k**ipää!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hannah Montana -sarjan teinitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on kohdannut uransa aikana jo useita vastoinkäymisiä. Huumekohussakin ryvettynyt neitokainen teki viikonloppuna hurjan muodonmuutoksen, joka ei miellyttänyt kaikkia faneja.

Kuva: Twitter

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on kommentoinut haukkuja, joita hän on saanut faneiltaan hiusmuutoksensa takia. Teinitähden mukaan hän rakastaa uutta kampaustaan ja sen luomaa hyvän olon tunnetta. Hän pyysikin ihmisiä olemaan hiljaa, jos heillä ei ole kuin pahaa sanottavaa hänen hiuksistaan.

– Jos teillä ei ole muuta kuin pahaa sanottavaa, niin älkää sanoko mitään. Minun hiukseni ovat kiinni päässäni, eivätkä ne ole kenenkään muun, Miley Cyrus kirjoitti Twitterissä.

Kaunotar lahjoitti leikatut kutrinsa syöpäjärjestölle. Teinitähden uutta hiustyyliä arvostellaan kuitenkin rajusti Twitter-palvelussa, ja alla muutamia otteita pettyneiden kommenteista.

@PeterGriffiin: Minua ei kiinnosta Miley Cyruksen uusi kampaus. Mutta minun on sanottava, että hän näyttää nyt Draco Malfoylta.

@fucktyler: Kampaajasi on kusipää.

@PrettyLilMalli: Miley Cyruksen hiukset ovat hirveät. Arvostan kuitenkin hänen tekoaan.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.