Näyttävä käytännön pila Roomassa – poliisi voimaton pallomeren edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään jonkin verran näyttäviäkin käytännön piloja, joista tulee nettihittejä. Nyt arkistovideolla nähdään eräs Italian Roomassa taannoin toteutettu keskimääräistä näyttävämpi pila, jonka pääosassa olivat muoviset pallot.

Kuva: Stara

Pilailijat suuntasivat nimittäin maailmankuuluille Espanjalaisille portaille Rooman ydinkeskustaan. Portaiden yläpäähän he olivat rahdanneet valtavia säkkejä, joissa oli yhteensä 500.000 eri väristä muovipalloa.

Pusseista pallot kaadettiin portaille, joita myöden liikkuva pallomeri lasketteli alas portaiden alapäässä olevalle aukiolle ja 385-vuotiaaseen Barcaccian suihkulähteeseen. Videolla nähdään kuinka paikalle saapunut naispoliisi kykenee vain seuraamaan tilannetta voimattomana sivusta. Pilan tekijäksi ilmoittautui myöhemmin koomikko Graziano Cecchini.