Pornotähti palaa vielä kerran lavalle Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

TurkkuSex 2012 -tapahtuma raportoi tänään kiinnittäneensä tämän vuoden tapahtumansa riveihin aikuisviihdealalla kulttimaineen saavuttaneen Igorin. Hän tekee yhden keikan pituisen paluun esiintymällä Turmion Kätilöt -yhtyeen keikalla.

Aikuisviihteen parista jo vuosia sitten vetäytynyt Igor on keskittynyt viimeisen vuosikymmenen ajan lähinnä tatuointi- ja lävistysalalle sekä erilaisten musiikkitapahtumien järjestämiseen. Nyt aika yhden keikan huumoripitoiselle comebackille oli kypsä.

– Mua on kysytty monesti lavalle vuosien mittaan, mutta en mä ole mihinkään suostunut. Nyt kun TurkkuSexin järjestäjä kysyi ja kyseessä oli myös Turmion Kätilöt, homma oli ok. Olemme tunteneet niin järjestävän tahon kuin Kätilöidenkin kanssa vuosia, ja tuleva esiintyminen on itselleni sellaista kaveriporukan meininkiä, Igor kertoi.

Turmion Kätilöiden lisäksi TurkkuSexin musiikkipuolesta vastaa Yön polte, joka on Stigin, Setä Tamun ja Kuningas Pähkinän muodostama hiphop-yhtye. Yhtyeen jättihitti Tyttö sinä olet meritähti on kesän soitetuimpia kesähittejä. Yhtyeen sanoitukset liikkuvat pitkälti vastakkaisen sukupuolen, seksin ja juhlimisen alueilla.