Marica Pellegrinelli kiinnitti katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen laulajatähti Eros Ramazzotti on ollut jo vuosikymmenien ajan naistenmiehen maineessa ja samalla luonnollisesti myös miljoonien naisten päiväunien kohde. Kerroimme eilen kuinka paparazzit ikuistivat Ramazottin lomailemassa rapakon takana.

Yhdysvaltojen Miamissa parhaillaan lekotteleva Eros Ramazotti saa nauttia samalla näyttävän tyttöystävänsä seurasta. Neitokainen on Marica Pellegrinelli, italialainen Bergamossa syntynyt mallikaunotar. Milanon yliopistossa taiteita opiskellut Marica on harrastanut myös näyttelemistä ja poseerannut useiden yritysten mainoskasvona lehtien sivuilla ja televisiossa.

Lisäksi kaunotar on ehtinyt myös näytellä, sillä hänet nähtiin vuonna 2006 kahdessa elokuvassa; Sono Tornato Al Nord ja La Cena Per Farli Conoscere. Seuraavana vuonna Marica oli mukana Le Iene ja Markette -televisiosarjoissa. Sittemmin näyttelijäura on saanut enemmänkin tuulta alleen ja rooleja on tullut runsaasti lisää. Vuonna 2011 Pellegrinelli tähditti Lavazzan televisiomainosta.