Crocs-kenkien keksijä sammui kännissä auton rattiin – uskomaton selitys poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneiden Crocs-kevytkenkien keksijä ja yrityksen perustaja George Boebecker tunnetaan varsin värikkäänä hahmona. Nyt hän on jäänyt poliisin haaviin ajettuaan auto alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuva: Poliisi

51-vuotias Boebecker jäi kiinni rattijuopumuksesta sunnuntaina sammuttuaan autonsa rattiin Boulderissa, Coloradossa. Kaupungin keskustassa Porschella ajellut johtaja löydettiin lopulta nukkumasta autonsa kuljettajan paikalla moottorin yhä käydessä.

Crocs-perustaja vastusti pidätystä ja sopersi poliisille, että hänen ”v**un kuuluisa” tyttöystävänsä oli ajanut autoa ja yllättäen poistunut paikalta. Kysyttäessä hän kertoi myös tyttöystävän henkilöllisyyden, joka oli nuori poptähti Taylor Swift. Lehtitietojen mukaan Swift on kuitenkin seurustellut viime aikoina aivan toisen – ja hieman nuoremman – henkilön kanssa. Seuraavaksi George Boebecker joutuu oikeuteen rattijuopumuksesta.