Elokuvatähti haukkui Kardashianit: ”Tyhmiä, tyhmiä ihmisiä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -ohjelman kautta maailmanlaajuisesti tunnetuiksi nousseet Kardashianit tienaavat huimia summia realityllä. Perheen julkkistähdet joutuvat aika ajoin arvostelun kohteeksi muun muuassa heidän epäaidolta vaikuttavan elämäntyylinsä takia.

Nyt 41-vuotias Hollywood-näyttelijä Jeremy Renner on kertonut suorasanaisen mielipiteensä kyseisestä realityperheestä. Elokuvatähden mukaan Kardashianit ovat nimittäin tyhmiä ja naurettavia ihmisiä, joilla ei mitään lahjoja. Rennerin mukaan Kardashianit kuluttavat elämänsä siihen, että he saavat nimensä tunnetuksi.

– He ovat naurettavia ihmisiä, joilla ei ole mitään lahjoja. Tyhmiä, tyhmiä ihmisiä, Jeremy Renner kertoi The Guardian -lehdelle.

Kardashianit ovat joutuneet myös muun muuassa Bond-tähti Daniel Craigin arvostelun kohteeksi. Näyttelijäkomistuksen mukaan he ovat myyneet sielunsa televisioon tienatakseen miljoonia. Lisäksi Daniel Craigin mielestä Kardashianit käyttäytyvät kuin ”v**un idiootit”.

Kardashianien julkkisperhe kasvoi äskettäin yhdellä, sillä 33-vuotias Kourtney Kardashian synnytti toisen lapsensa huhtikuussa. Hänen ja Scott Disickin yhteisen tyttären nimeksi annettiin Penelope Scotland. Khloe Kardashianin tiedetään yrittävän parhaillaan lasta koripalloilijamiehensä Lamar Odomin kanssa.