Televisiokaunotar turvautuu Botoxiin: ”Käytän sitä niin paljon kuin mahdollista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia viihdyttänyt Kelly Ripa tunnetaan parhaiten Live with Regis and Kelly -keskusteluohjelmastaan. Kellyn pitkäaikainen juontajaystävä Regis Pilbin lopetti äskettäin televisiouransa, mutta kaunotar on jatkanut suositun televisio-ohjelman vetämistä yksin.

Nyt kolmen lapsen äiti paljasti, että hän aikoo turvautua botox-ruiskeisiin vanhempana. Julkkiksen mukaan hän aikoo pistää ihoonsa ryppyjä silottavaa ainetta heti, kun hän huomaa ihonsa vanhentuneen. Huippukuntoon itsensä treenanneella Kelly Ripalla ei tosin ole kiire kauneusklinikalle.

– Urheilen joka päivä, enkä harrasta ylensyöntiä. Juon vettä, mutta rakastan viiniä. Jos ihooni tulee ryppyjä, pistän otsaani niin paljon botoxia kuin mahdollista, Kelly Ripa kertoi In Touch -lehdelle.

Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.