Tyttöbändin kaunotar piukoissa minishortseissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi lähivuosien kuumimmista nousijoista on brittiläinen malli ja laulajatähti Mollie King. Hän on tullut tutuksi The Saturdays -tyttöbändistä.

The Saturdays -yhtyeen tytöt ovat parhaillaan viettämässä työ- ja huvittelumatkaa Los Angelesissa. Yhtyeen on määrä nauhoittaa kaupungissa uutta musiikkia ja siinä sivussa kuvata omaa realitysarjaansa. Yhtyeen vaaleatukkainen Mollie King on tullut ennenkin tunnetuksi paljastavasta pukeutumisestaan, ja nyt tähti on bongattu matkalla levytysstudioon Santa Monican lentokentän liepeillä katseet kääntävissä piukoissa pinkeissä minishortseissaan.

Myös muut tyttöbändin jäsenet, Rochelle Wiseman ja Una Healy nähtiin samana päivänä matkalla nauhoituksiin. Rochelle ja Una olivat pukeutuneet Mollieta arkisemmin mutta tarjoilivat silti silmänruokaa kalifornialaiskaupungin aurinkoisilla kaduilla.

25-vuotias englantilainen Mollie King tunnetaan mallina ja The Saturdays -tyttöyhtyeen laulajana. Bändillä on Britanniassa jo useita hittibiisejä. Mollie oli vuosina 2005 ja 2007 mukana X Factor -karsinnoissa, mutta ei päässyt koelauluja pidemmälle. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Gilletten mainoskampanjoissa ja näyttelijänä vilahtanut Myth ja Hollyoaks -televisiosarjoissa.