Netflix saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivideopalvelu Netflix alkaa tarjota internetin kautta katsottavia elokuvia ja televisio-ohjelmia kuukausihinnalla myös Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelu aukeaa näissä maissa vuoden 2012 loppuun mennessä.

Netflix tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kansainvälisiä sekä kotimaisia elokuvia ja televisio-ohjelmia. Monet elokuvista ja ohjelmista ovat saatavilla teräväpiirtolaatuisina ja Dolby Digital Plus -äänellä varustettuina.

Netflix on mullistanut viihteen kuluttamisen. Katsoja voi valita itselleen mieluista katsottavaa laajasta valikoimasta ajankohdasta ja paikasta riippumatta edulliseen kuukausihintaan. Katselu onnistuu monilla erilaisilla laitteilla, kuten tietokoneilla, internettelevisioilla, pelikonsoleilla, Blu-ray -soittimilla, älypuhelimilla ja tableteilla.