Bikinit pysyivät hädin tuskin Amy Childsin yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Tällä kertaa paparazzit ovat bonganneet muodokkaan televisiotähden nauttimassa vesileikeistä bikineissä, jotka oli varustettu uimapukumaisella yläosan ja alaosan yhdistävällä pienellä kangaskaistaleella. Hänen 32DD-kokoiset muotonsa pysyivät vain hädin tuskin bikinien sisällä.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.