Claudia Romani lenkkeili pelkissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani on viime viikkoina keikistellyt paparazzien edessä useita kertoja, mutta lähinnä rannoilla. Nyt neitokainen on jostain syystä suunnannut lenkkeilemään Miami Beachille pelkkiin bikineihin sonnustautuneena. Epäsovinnainen lenkkiasu kiinnitti kaikkien silminnäkijöiden huomion – eikä ihme.

Mallikaunotar poseerasi taannoisten jalkapallon EM-kisojen aikaan lähes päivittäin kuvissa, joissa hän liputti avoimesti Italian joukkueen puolesta. Joukkue selvisikin finaaliin, jossa arkkivihollinen Espanja kuitenkin vei voiton.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.