Don Johnson Big Bandilta uusi single ja video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Don Johnson Big Band julkaisi eilen uuden Living The Life -singlensä. Kappale sai ensisoittonsa 15. elokuuta YleX-kanavalla. Singlen musiikkivideo on valmistumassa lähipäivinä.

– Living The Life -kappale sai alkunsa hurmaavasta ajatuksesta yhdistellä 80 – 90-lukulaisen smooth jazzin elementtejä moderniin pumppaavaan klubibiittiin räpillä höystettynä. Tuloksena syntyi jopa Don Johnson Big Bandin mittapuulla täysin uudenlaista musiikkia, yhtyeen keulakuva Tommy Lindgren kertoi.

Don Johnson Big Bandin räppäri Tommy Lindgren kruisailee Living The Lifen laineilla huomattavasti totuttua rennompaan tahtiin.

– Harvoin on julkiabsolutistilla ollut piña colada näin tukevasti kourassa, yhtyetoverit kommentoivat.

– Näillä leveysasteilla kesä on elämisen aikaa. Ja koska Rakkauden kesä 2012 on oikeastaan ollut säiden puolesta aika ankea, on syytä toivoa elokuisten kesäöiden lämpenevän erityisen lempeiksi Living The Lifen tahtiin, Lindgren toteaa.