Lady Gagan Suomen keikalla luvassa yllättävä tempaus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan, joka saapuu lähiaikoina myös Suomeen. Keikkalippuja ei ole ainakaan revitty käsistä, mutta fanit odottavat siitä huolimatta upeaa esiintymistä.

Nyt suomalaiset fanit masinoivat parhaillaan näyttävää tempausta poptähden keikalle. He ovat nimittäin järjestämässä 27. elokuuta fanitempauksen, jossa mahdollisimman moni katsoja tekee itselleen A4-kokoisen Suomen lipun, joka nostetaan pystyyn ”ristinä” Judas-kappaleen kertosäkeessä. Tempaukselle on avattu jo oma Facebook-sivu, jossa on ohjeet lippujen tekemiseen.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.