Layla Kayleigh ei muotojaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo pitkään julkkiksia kampanjoissaan. Tähän mennessä muiden muassa turkisten ja eläinkokeiden vastaisissa julisteissa on poseerannut myös englantilainen televisiojuontaja Layla Kayleigh.

MTV-kanavan näyttävä juontajatar on nyt kuvattu viettämässä aurinkoista vapaapäivää rannalla Malibussa yhdessä DJ-miehensä Steven Covinon ja tyttärensä Melodyn kanssa. Muodokas kaunotar on karistanut vauvakilot täydellisesti ja onnistui varmasti vangitsemaan kaikkien paikalla olleiden miesten huomion.

28-vuotias Layla Kayleigh on tullut erityisesti Britanniassa tunnetuksi Attack Of The Show! -ohjelman ja muualla maailmassa myös MTV-kanavan America’s Best Dance Crew -ohjelman juontajana. Hän on niittänyt jonkin verran menestystä myös mallina ja poseerannut esimerkiksi Maxim ja King -lehtien kansikuvissa. Lontoossa syntyneellä, mutta nykyisin Hollywoodissa asuvalla kaunottarella on juuret Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-Idässä. Maailman seksikkäimpien naisten listallakin noteerattu tähti debytoi näyttelijänä A Simple Promise -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2008.