Rillit huurussa -tähti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun alussa monet suomalaisetkin teini-ikäiset katselivat innoissaan televisiossa esitettyä Blossom-teinisarjaa, jonka tähteen Mayim Bialikiin monet kykenivät tuolloin samaistumaan. Sittemmin aika jätti hittisarjasta ja Bialik katosi julkisuudesta, kunnes palasi televisioon pari vuotta sitten suomessa Rillit huurussa -nimellä nähtävässä The Big Bang Theory -sarjassa.

Nyt Mayim Bialik on joutunut sairaalaan jouduttuaan auto-onnettomuuteen, jossa näyttelijättären vasen käsi ja peukalo kärsivät pahasti. Bialikin aviomies kirjoitti hänen puolestaan Twitteriin viestin, jossa kertoo näyttelijättären olevan kärsivän kivuista mutta säilyttävän kaikki sormensa ehjinä.

Poliisit kertoivat toisen auton törmänneen Bialikin autoon keskiviikkona. Kaikki osalliset selvisivät onnettomuudesta pienin vammoin. Poliisin mukaan tapauksesta ei ole nostettu syytteitä.

36-vuotias Mayim Bialik on näytellyt lapsesta lähtien. Viime vuosina hän on tullut tunnetuksi roolistaan suositussa The Big Bang Theory -sarjassa sosiaalisesti kömpelönä neurotieteilijä Amy Farrah Fowlerina. Rooli on tuonut Bialikille Emmy-ehdokkuuden parhaan naissivuosanäyttelijän tittelistä.