13-vuotias teinitähti Tuuli julkaisi uuden kappaleen – mitä mieltä sinä olet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinisensaatiot ovat viime aikoina saavuttaneet julkisuutta Suomessa. Jokin aika sitten kuuluisuuteen nousi teinitähti Robin, jonka Frontside Ollie-kappale levisi verkossa erittäin nopeasti ja saavutti pian kaksi miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Sittemmin Robin sai naispuolisen kilpailijan.

13-vuotiaasta espoolaisesta Tuulista povattiin samanlaista menestystarinaa, mutta ensimmäinen single Salaisuudet ei onnistunut vakuuttamaan. Nettihitiksi se kuitenkin nousi Robinin vanavedessä ja kappale on katsottu YouTubessa jo 1,5 miljoonaa kertaa. Nyt Tuuli on julkaissut uuden Paljon onnea vaan -nimisen kappaleen. Mitä mieltä olet biisistä?

Tuulilla on kotonaan pieni studio ja PA-laitteet, joiden avulla hän harjoittelee esiintymistä ja laulamista. Tuulin harrastuksiin kuuluvat myös pianonsoitto, showtanssi, musiikkiteatteri ja uinti. Tulevan albumin Kotibileet-kappaleella vierailee Puhuva Kone. Robin on Universal Musicin listoilla ja Tuuli puolestaan Warner Musicin.