Billi Mucklow ilakoi rannalla – vesi taisi olla kylmää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kohutuin realitysarja The Only Way Is Essex nähdään myös Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Hittisarjan henkilöistä on tullut seurattuja julkkistähtiä, ja paparazzit seuraavat heitä maailman ääriin. Eräs sarjan tähdistä on Billi Mucklow.

Mucklow ei lukeudu sarjan tunnetuimpiin tähtiin, mutta hän on viime aikoina ollut otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä. Billi seurusteli aiemmin Tom Kilbeyn kanssa, mutta nyt neitokainen kuvattiin rannalla Ranskan Cannesissa yhdessä tuntemattomaksi jääneen uuden komistuksen kanssa.

Uuden poikaystävän esittelemisen lisäksi Billi Mucklow nähtiin pulahtamassa mereen, mutta ilmeisesti Välimeren veden lämpötila ei ollut hänelle mieleinen. Cannesissa Mucklow juhli samalla myös isänsä syntymäpäiviä.