Britney Twiittasi Mars-luotaimelle – sai vastauksen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Viime kuussa 30-vuotias Spears poistui tuomaripenkiltään järkyttyneenä, kun drag queen lauloi koe-esiintymisessä hänen Crazy-hittibiisinsä.

Kuva: Twitter

Britney Spears osoitti hiljattain leikkimielistä kiinnostusta myös tiedemaailmaa kohtaan, kun hän lähetti viestin Mars Curiosity -luotaimen Twitter-tilille. Viestissä tähti kyseli luotaimelta, näyttääkö Mars vielä samalta kuin vuonna 2000. Laulaja lisäsi linkin samana vuonna ilmestyneeseen Oops I Did It Again -musiikkivideoon, jolla Britney Spears nähdään Marsin pinnalla punaiseen lateksiasuun pukeutuneena.

Pian ”luotain” myös vastasi hänenelle.

– Hey Brit Brit. Mars näyttää edelleen hyvältä. Ehkä jonain päivänä astronautti tuo minullekin lahjan, Mars Curiosityn Twitter-tililtä vastattiin viitaten musiikkivideon kohtaukseen, jossa astronautti antaa Britneylle Titanic-elokuvasta tutun kaulakorun.

Kuva: Twitter

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.