Huikea Adele-versiointi The Voice of China -ohjelmassa – katso nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Adele kohautti taannoin viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Hän piti raskautensa pitkään salassa, sillä neitokaisen huhutaan synnyttävän jo kahden kuukauden sisällä. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

Kuva: YouTube

Adelen hitit ovat olleet kautta maailman ylivoimaisia ykkössuosikkeja erilaisten kykykilpailijen karsintakappaleina. Suomen lisäksi sama tilanne on myös esimerkiksi Kiinassa, josta tosin tulee nyt poikkeuksellisen lahjakas nuori tulkitsija. The Voice of China -kilpailussa esiintynyt neitokainen tyrmistytti ensin tuomarit ja televisiokatsojat, ja nyt hänen suosionsa kasvaa myös verkossa.

Aito ja oikea Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.