Tältä Tom Cruisen julkisuutta välttelevä teinitytär näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Tom Cruisella on aikaisemmista suhteistaan 17-vuotias poika Connor Cruise ja 19-vuotias tytär Isabella Cruise. Heistä Isabellaa ei ole juuri julkisuudessa näkynyt, sillä hän ei halua olla esillä mediassa. Nyt Connor-veli on kuitenkin julkaissut itsestään ja siskostaan verkossa lämminhenkisen valokuvan.

Kuva: Twitter

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.