Miley Cyrusin paparazzikuvat tyrmistyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan teinitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin teinitähden maineensa. Taannoin hän itsekin totesi ettei ole kovinkaan hyvä roolimalli miljoonille faneilleen.

Nyt hän on vahvistanut puheensa jälleen oikeiksi, sillä neitokainen ei todellakaan ole hyvä roolimalli kenellekään. Miley nimittäin kuvattiin eilen ajelemassa vuokra-autollaan Philadelphiassa. Ajellessaan hän poltteli tupakkaa kaikessa rauhassa kuvaajista välittämättä, minkä ei voida katsoa olevan teinitähdelle sopivaa käytöstä.

19-vuotias Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.