Michael Jacksonin 14-vuotias tytär on räväkkä rockbeibe – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa, jonka tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Viime viikkoina Jacksonin perhe on muistuttanut kuin Kauniita ja rohkeita, sillä huoltajuudesta ja omaisuuksista on käyty rajua kädenvääntöä, jossa on tarvittu apuna myös poliisia. Nyt Paris Jackson on kuitenkin kuvattu menossa katsomaan KISS-yhtyen konserttia yhdessä ystäviensä kanssa.

Suomalaista Reckless Love -yhtyettä kovasti fanittava teinityttö on muuttunut varsinaiseksi rockbeibeksi, sillä hänen yllään nähtiin Mötley Crue -yhtyeen paita ja runsaasti niittiä.

Paris Jackson teki äskettäin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär kertoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.