Pariskunta voitti lotossa 200 miljoonaan – lähtivät lomalle halpalennolla!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka englantilainen pariskunta voitti EuroMillions-lotossa huikean 148,6 miljoonan punnan, eli 200 miljoonan euron päävoiton. Voittosumma oli EuroMillionsin historian toiseksi suurin ja Britannian kaikkien aikojen suurin.

Lottopotin voitti pariskunta Adrian ja Gillian Bayford. Nyt Mirror-lehti kertoo satumaisen rahavuoren voittaneen pariskunnan voitonjuhlinnasta. Bayfordeilla olisi nimittäin varaa lentää loppuelämänsä yksityiskoneilla minne tahansa, mutta voittoa he lähtivät juhlimaan voittoaan hieman pienemmällä budjetilla.

Pariskunta nimittäin lensi lastensa kanssa lomalle Lontoosta EasyJet-halpalentoyhtiön siivin, eli he eivät halunneet matkustaa edes bisnesluokassa. Pariskunta jonotti koneeseen kiltisti muiden matkustajien kanssa eikä heidän matkakohdekaan ei ollut kovin eksoottinen. He nimittäin suuntasivat Skotlantiin lomailemaan leirintäalueelle, jossa myös Adrianin vanhemmat parhaillaan ovat.

EuroMillions-loton kaikkien aikojen ennätys 216 miljoonaa euroa jaettiin toiselle brittiparille viime vuoden heinäkuussa. Yhteensä samainen lotto on tehnyt jo 2.900 voittajasta miljonäärejä. Tuorein voittaja nousi heti Britannian tuhannen rikkaimman ihmisen joukkoon.