Petri Nygård Turusta ja Tampereesta: ”Samanlaisia pe**ereikiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Petri Nygård nousee alkavana viikonloppuna kymmenien muiden alan tähtien tavoin Tampereella Blockfest-tapahtuman lavalle. Viime viikonloppuna Stara tapasi Petrin kuitenkin Turussa, Tampereen arkkivihollisen mailla.

Aurafesteillä Petri Nygård joutui kommentoimaan myös ikiaikaista vääntöä näiden kahden kaupungin välillä. Vastaus oli tamperelaismiehen suusta varsin yllättävä.

– Mun mielestä on ihan paskanjauhantaa nää kaikki kaupunkiväännöt Turku-Tampere-Pori-Helsinki ihan mitä tahansa. Periaatteessa mä oon sitä mieltä, että nää kaikki…, Petri Nygård pohdiskeli Staran haastattelussa.

– Turkukin ja Tamperekin ovat kaikki periaatteessa ihan samanlaisia persereikiä, joissa on tori ja taloja pystyssä. En mä tiedä onko nää nyt niin ihmeellisiä mitkään näistä Suomen kaupungeista. Ei kyllä Helsinkikään. Oon asunut sielläkin ja satun nyt asumaan Tampereella. Turussa on kainiita naisia. Se ei ole mikään läppä vaan totta.