Poliitikot ryhmäseksiorgioissa – sata alastonkuvaa päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on viime vuosina muuttunut uskottomien ihmisten elämän entistäkin vaarallisemmaksi, koska verkkoon vuotanut materiaali on silmänräpäyksessä kaikkien nähtävillä. Nyt kolmelle kiinalaiselle kärkipoliitikolle on käynyt ohraisesti.

Kolme Kiinan kommunistisen puolueen korkea-arvoista miespoliitikkoa nähtiin nimittäin valtavassa kuvagalleriassa, kun yli sata seksikuvaa päätyi yllättäen verkkoon kiinalaiseen Twitter-vastineeseen Weiboon. Kuvat oli ikuistettu ryhmäseksiorgioissa, joissa miehet harrastivat seksiä kahden naisen kanssa. Jo muutenkin skandaalinkäryinen tapaus on odotettua tukalampi, sillä ryhmäseksi on ollut Kiinassa laitonta vuodesta 1997 saakka, The Global Times uutisoi.

Lehden mukaan ketään ei ole vielä pidätetty tapauksen johdosta, mutta poliisitutkinta on kuitenkin käynnistetty. Poliitikot väittävät kuvia poliittisten vihollisten käsittelemiksi, mutta sittemmin eräs heistä on myöntänyt kuvat aidoiksi. Kiinassa internetiä sensuroidaan vahvasti, ja skandaalin jälkeen haut kuten ”naked photos” ja ”vulgar photos” on kielletty palvelusta.