Sofia Vergaran paljastusta vaikea uskoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja hänet on äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Taannoin näyttelijättären uutisoitiin eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään Nick Loebista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunnan eron uskotaan johtuneen heidän jatkuvasta riitelystään. Nyt kuuma latinokaunotar poseeraa Allure-lehden kannessa ja paljastaa lehden haastattelussa olevansa todellisuudessa vaaleaverikkö. Sofian mukaan hän ryhtyi värjäämään hiuksiaan ollakseen latinonaisen stereotypian mukainen brunette.

– Hiukseni ovat täysin vaaleat. Se on todella outoa, Sofia ihmettelee Allure-lehdessä.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.