Televisiotähden rinnat pursuivat mekosta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Carrie Keagan ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoaan viihdealalla, vaikka hän onkin tullut tutuksi useista televisio-ohjelmista ja saanut taannoin myös omaa nimeään kantavan ohjelman Up Close with Carrie Keagan.

Nyt neitokainen on kuvattu osallistumassa julkkisjuhliin New Yorkin modernin taiteen museossa. Carrie Keagan oli pukeutunut juhlia varten asuun, joka oli todennäköisesti hieman rohkeampi kuin oli odotettu. Sen yläosa oli nimittäin selvästi liian pieni, minkä johdosta televisiotähden rintamus pursui asusta.

32-vuotias Carrie Keagan on televisiotähti, näyttelijä ja tuottaja, joka tunnetaan lähinnä oman Up Close with Carrie Keagan -ohjelmansa emäntänä. Lisäksi hänet on nähty usein mukana esimerkiksi E!-kanavan Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa. Newyorkilainen nouseva julkkis on myös juontanut muutamia televisiolähetyksiä. Keagan vaihtoi nimensä 2000-luvun alussa, eikä hän ole paljastanut edellistä nimeään.