Fanin härski ehdotus Petri Nygårdille: ”Voisitko nussia mun muijaa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Blockfesteillä esiintynyt Petri Nygård on ollut jo vuosien ajan yksi maan suosituimpia hiphop-artisteja. Hän saa keikoilla runsaasti erilaisia rohkeitakin ehdotuksia faneiltaan. Eräs niistä on kuitenkin jäänyt erityisesti mieleen.

– Taisi olla tuolla laivalla, kun yks jäbä tuli sanomaan mulle, että voisinko mä nussia sen muijaa sillai, että se katsoo siinä vieressä. Kieltäydyin, Petri Nygård kertoi Staralle Aurafest-tapahtumassa.

– Mä ajattelin, että laivalla jossain v**un pienessä hytissä mä nussin sen äijän muijaa. Enkä mä muutenkaan varattuja… Tuolla on v**usti sinkkuja ja tiäksää toi menee jo liian vaikeeksi. Ei sen pidä olla niin vaikeeta. Tulee vaan ongelmia ja kaikkea. Ei tehdä siitä niin vaikeeta.