Jennifer Lopez avasi perhealbuminsa keikalla – ennennäkemättömiä valokuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin. Jennifer jätti hiljattain paikkansa American Idol -tuomaristossa ja keskittyy nyt musiikkiuraansa.

Nyt Lopez on ollut keikalla Los Angelesin Staples Centerissä, jossa hän avasi yksityisen perhealbuminsa ja esitteli perhekuviaan katsojille jättimäiseltä videoscreeniltä. Kuvissa nähtiin kuinka supertähti hellitteli lapsiaan Maxia ja Emmeä.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.