Kristen Stewart pommittaa Robert Pattinsonia katkerilla tekstiviesteillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Kristen on kohun jälkeen pysytellyt piilossa medialta, kun taas Robert esiintyi aiemmin tällä viikolla The Daily -keskusteluohjelmassa haastattelun merkeissä.

Nyt 22-vuotias Kristen Stewart rypee epätoivossa, sillä hänen kerrotaan tekevän kaikkensa saadakseen lepytettyä petetyn poikaystävänsä. Näyttelijätär muun muuassa lähettelee Pattinsonille tekstiviestejä ja kirjeitä, joissa hän julistaa rakkauttaan Twilight-vastanäyttelijäänsä kohtaan.

– Kristen on tarjoututunut tekemään mitä tahansa, jotta hän saisi Robin takaisin. Hän jopa ehdotti parisuhdeterapiaa. Kristen ei aio luovuttaa, lähde kertoi Life & Style Weekly -lehdelle.

Lähteen mukaan Kristen on kertonut entiselle poikaystävälleen, ettei voi elää ilman häntä. Neitokainen on myös myöntänyt tehneensä elämänsä pahimman virheen pettämällä Pattinsonia. Rakkauskirjeissään näyttelijätär on muun muuassa kertonut Pattinsonin olevan hänelle ”se oikea”.

Kirsten Stewart myönsi hiljattain julkisessa tiedotteessaan pettäneensä rakastaan Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Stewartin on jo huhuttu saaneen potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta.