Olympialaisten kultamitalistista netti-ilmiö – hulvattomat parodiakuvat leviävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon olympialaiset on saatu jo kunnialla kisattua, mutta kisat ovat yhä edelleen vahvasti näkyvissä verkossa. Viime päivinä eräs olympiavoittaja on noussut yllättäväksi nettihitiksi erään valokuvansa myötä. Siitä on nimittäin syntynyt varsinainen parodiailmiö.

Kyseessä on kaksinkertainen englantilainen kultamitalisti Mo Farah, jonka ihmetyksen- ja kauhunsekainen ilme kuvattiin kisoissa.

Nyt sama valokuva on parodiamielessä irrotettu asiayhteydestään ja liitetty monenlaisiin taustoihin teemalla ”Mo Farah pakenee…” Verkossa on lanseerattu tälle ilmiölle jo oma verkkosivunsa, jossa Fara pakenee muun muassa ratsuväkeä, Forest Gumpia, Simpsoneita, dinosauruksia, formuloita ja ritareita.