Petri Nygård: ”Lolan kanssa haluan tehdä ihan kaiken”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård esiintyi eilen loppuunmyydyssä Blockfest-tapahtumassa Tampereella. Valtava yleisömeri hyppi, tanssi ja pomppi innoissaan koko keikan ajan. Stara tapasi miehen kuitenkin jo hieman aiemmin Turussa, jossa räppäri oli esiintymässä Aurafest-tapahtumassa.

Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Nygårdin kesän singlebiisi on ollut yhdessä Klamydian kanssa levytetty Kerran kesässä. Kappaleen musiikkivideolla nähdään esiintymässä myös entinen Miss Suomi Lola Wallinkoski. Video on räppärin lyriikoihin nähden varsin kiltti, ja Stara tiedustelikin Petriltä mitä hän olisi halunnut videolla alunperin tehdä.

– YouTube on vähän v**tumainen ollut meikäläisellekin, kun sieltä bannataan ja poistetaan videoita, kun siellä ei saa näkyä mitään, eikä edes vihjailla mitään kunnolla. Kyä mä Lolan kanssa haluan tehdä ihan kaiken ja kaikki. Ihan nyt mitä tahansa, Petri Nygård kertoi Staralle.

– Mutta että sitä videolla tarvis tehdä, niin en mä sitä videois. Mä en ole ehkä sitä tyyppiä, joka kuvailee akteja. Lolan kanssa mä voin tehdä ihan mitä vaan. Riippuu toki Lolastakin. Video oli tällaista maalaisromantiikkaa ihanan viattomasti.