Teinipojan rakkaudentunnustus leviää verkossa – itkeäkö vai nauraa? Katso itse

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykyään rakkauden tunnustaminen ihastukselleen on helppoa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa tekstiviestein. Nyt otsikoihin on noussut erään pojan tekemä video, jossa hän tunnustaa rakkautensa ihastukselleen.

Kuva: YouTube

Videon tekstissä poika kertoo tehneensä musiikkivideon Emily-nimiselle tytölle. Taustalla soi Bryan Adamsin Everything I Do (I Do It For You) -hittikappale, jonka päälle poika laulaa omia vokaalejaan. Ihastuneen pojan mukaan video on surkea, koska hän ei osaa juurikaan laulaa.

Poika nähdään videolla erilaisissa maisemissa tumma palmupaita päällään. Eräässä kohtauksessa nuorukainen muun muuassa soittaa kitaraa puun edessä. Romanttinen teko oli ilmeisestikin onnistunut, sillä pojan mukaan Emily piti videosta.

– Emily, olet kaunis. Olet parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Välitän sinusta niin paljon, poika kertoo videolla.